rolleigrafie.nl

Naar Rolleigraphy Photo Gallery

© 2023 Ferdi Stutterheim

Thuis > Contactformulier

Contact met de beheerder

Het contactformulier

Wij publiceren e-mailadressen niet langer op de website. Gebruik a.u.b. dit formulier voor contact met de beheerder. De tekst en gegevens die u hier onder invult en die aan ons worden verzonden, blijven enige tijd opgeslagen op de mailserver(s) die wij gebruiken en op diverse apparaten die wij gebruiken voor mailverkeer. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor contact met de afzender. De betrokken mails worden binnen 3 jaar na het laatste contact gewist.

Procedure

Het script dat het onderstaande formulier verstuurt, controleert of de verplichte velden zijn ingevuld en of e-mailadres en de naam van een opgegeven website voldoen aan de vereiste vorm. Het invullen van een website is niet verplicht, maar alleen een volledige naam, inclusief http(s)://, wordt doorgezonden. Het script signaleert eventuele fouten. Als alles in orde is volgt na het klikken op de verzendknop een bevestiging.

2.8 FX
Naamplaat.

De namen van de verplichte velden zijn vet gedrukt.Niet verplicht, maar alleen een volledige URL (http://.......) wordt meegezonden.